”Han menade att allihopa flicko gillar hart banka baver”

”Han menade att allihopa flicko gillar hart banka baver”

Ju svarare det blir att hitta en kompanjon, desto lattare befinner si det att acceptera forlegade konsroller, avser Katarina Muhr. Hon skriver ifall hurdan digital dejting banar vag stav sunkiga beteendemonster.

”Nej, sjalv ger opp. Sjalv nog bara skal lokalisera nagon burgen och anskramlig saso kan forvalta undertecknad.” Det ar en kompis sasom, utled p dejtingapparna, ar hagad att tumma pa forsvinna forebild darfor att inte leva allena livet ut. For va dejt som ej leder en var nots karl ned. Och ju svarare det blir att motas nagon, desto mer befinner si herre tillmotesgaende att kompromissa tillsammans avta forebild. Ej sa onormalt eventuellt. Skada sa laser mi artikeln ”Du kan inte omforma nagon hora mo en fru” i Svd, forsavit redpill-rorelsens kvinnliga frontfigurer, och inser att det ar nagot storre i gorningen. Namnet redpill kommer a filmen ”Matrix” dar huvudkaraktaren far utse mellan en mari och ett rott tablet, darbort det roda tillat honom att se varlden odla sasom saken dar verkligen befinner si. Anhangarna menar att det befinner si exakt det dom utfor: ser varlden gallande precis, inte me ”feministisk bullshit”.

Hon har ganska 1,3 miljoner foljare

De kvinnliga frontfigurerna anser att det pagar en vapnad konflikt kontra maskuliniteten och foresprakar uppenbar (las forlegade) konsroller. Hanar behover ej kvinns skad kvinns behover man, uppg dom. Det befinner sig ett slags ovilja mot okad rattigheter darbort de narvarande kvinnorna vill bli sedda och accepterade som ”skona flicko” i stallet for ”jobbiga feminister.” Youtubern Pearl Davis bakanfor ”hygglig pearly things” befinner sig nagon itu do storsta kvinnliga redpill-anhangarna. I ett video forklarar hon att hanar vill tillverka undergivna kvinn skada att moderna kvinns, trots artusenden bruten praktik, ager glomt hurdan man beter sig emedan.

Det saso fangade centrum intresse varenda ick sjalva fenomenet – konservativa perfekt befinner si ingenting nytt – utan e yttrande av sociologen Emma Engdahl. I Svd- artikeln uppg hon att det kan bli lattare att anamma redpill-ideologin i en digital dejtingvarld darbort det befinner sig komplicerat att atnjuta mot nago segsliten karleksrelation. Att vi samlar samtliga forlorade relationer inom oss och tillat nago kass sjalvkansla: ” I ett sadant position ar det nagotsanar forsiktig att greppa mo sig ideologin ifall att kvinnan befinner sig skroplig; att hon icke befinner si vard ett mans karlek sam eftersom borde lyda mannen”.

Ifall karl kolla villig hur vi presenterar oss villig dejtingapparna rader nago slags outtalad redpill-tillvaro. Mannen poserar tillsammans muskulosa, blott bringor sam fiskespon i handerna, medans kvinnorna befinner sig sot-sexiga med putiga tightskladda rumpor samt radjursblick. Mannen inneha profiltexter sasom omkring alltid innefattar langd, nog e langa om hurdan framgangsrika do ar gallande jobbet, och generellt nago karsk forhallningssatt sasom signalerar styrka och varn. Nago kis jag sag hade absolut krasst skrivit: ”Ar 193 centimeter odla behover ingen personlighet”.

Omedvetet ager vi ty kopt redpill-ideologin nar det kommer at digital dejting. Att undergivna kvinn drommer ifall stora, starka man saso kan skota dem. I ett poddavsnitt tillsammans dejtingtips stav manliga redpillers delar Youtubern ”Menshrine” med sig fran guldkorn saso: ”100% bruten samtliga kvinns vill bli slagna, dragna i haret eller dominerade i sangen”, ”Behandla kvinn saso persone, icke sasom gudinnor, fransett i sangkammaren da n kan handlagga dem som djur” sam ”Tjejer eventuellt anser att do ar sjalvstandiga sam inte behover nago hane, skada det stammer inte. Do behover ett karl darfor att gora alltsamman som ar svar.”

”I nagon tid da relationen tillsamman apparna varar langre ann de vi age tillsammans varandra, famlar vi samtliga efter enkla svar pa varfor vi ick klaffa med karleken.” Fotografi: Shutterstock

Mig skrattade flertal ganger nar mig lyssnade villig detta stav i grima varld befinner sig det lojevackande att nagon skulle fanga mo sig dessa direktion. Men det finns kvinns tillsamman miljontals foljare som sta sig tillsamman. Saso anser att kvinn ar lagre staende varelser, inkapabla att passa sig sjalva inte me en hane. De mest extrema bruten redpillers antagande mot samt med att kvinnor vill bliva valdtagna. Det later galet, men sa inser jag att det har allaredan age borjat sippra in grima egen glob. Nagon tjejkompis berattade forsavit ett Tinderdejt – som hon pro ovrigt traffade e fattning – sasom menade att ”alla” flicko tycker om spant sex. Detta berattade han postumt att dom hade haft sex forut ett gangen och hon undrade hursa han hade tagit stryptag runt hennes hals sam kort upp ett finger i roven pa henne. Mig kommer jag ihag nagon kis saso sa att jag skulle existera precis bedarande om e enkom kunde ”knulla mo mig”. Sjalv varje jobbig, formodar sjalv, och skulle kunna min lage – vilket det manliga konet kunde stalla upp tillsammans.

Och sjalv kanner igen jag

I en epok da relationen med apparna varar langre an do vi ager med varandra, famlar vi samtliga postumt enkla svar gallande hurs vi ick ga bra tillsammans karleken. Andock ett regression mot forlegade konsroller befinner sig inte losningen. Det befinner sig bestamt haftig dessutom stav mannen, men det finns nago distinkt differens: kvinns beskylle i storre man sig sjalva. Till sam med dom kvinnliga redpill-anhangarna anse ju att det ar deras eget inkorrekt att dom ej klara med tryta relationer. Saken da arme skillnaden illustreras val genom e citat Kroatien kvinnor till salu a boken ”De galna kvinnornas bal” av Victoria dalkar. Boken koper forsavit mentalsjukhuset Salpetriere i Paris darbort kvinns som ansags galna alternativt besvarliga sparrades in itu mannen i deras leverne; fader, broder och makar. Nago itu karaktarerna uppge bred ett situation att mans idioti ej gar att vaga med kvinnors: ”Man astadkommer andra mo drabbad, kvinn plagar sig sjalva.”

Absolut sa befinner sig det. Samt for att overgan karleksgapet emella karla och kvinnor behovs inga ytterligare rad fran mannisko som predikar ifall femininum underkastelse.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top